ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ

Front Picture: 

 

 

Είστε φραγκάτος πλην όμως κάπως μπλαζέ από την κλασσική πεντάστερη πολυτέλεια; Αναζητάτε κάτι σε πιο "extreme" και "adventure",  να μπείτε και στο μάτι των συντηρητικών φίλων σας; Ιδού λοιπόν η  λύση: Διαμονή σε παραγκοξενοδοχείο. Καλά, μην τρομάζετε. Εννοείται ότι μιλάμε για μαϊμου, κάτι σαν εικονική πραγματικότητα δηλαδή.  Ισα για να μπορείτε ν' αφηγηθείτε αργότερα την εμπειρία σας ως "φτωχός", συνοδεία, εννοείται, και των κατάλληλων φωτογραφιών.

 

Και για του λόγου το αληθές, το Emoya Luxury Hotel and Spa, κοντά στο Bloemfontein, στη Νότια Αφρική προσφέρει διαμονή σε "χωριό" από μπάνγκαλόους με όψη παράγκας (για την φωτογράφιση που λέγαμε) ενώ μέσα διαθετουν όλα τα confort: ενδοδαπέδια θέρμανση, μπάνιο με ντους και τζακούζι, καθώς και ασύρματη πρόσβαση σε υπολογιστή, wi - fi .  Ε, όχι και να κακοπάθετε!

 

 

«Η παραγκούπολη είναι ιδανική για ομαδικά ταξίδια και θεματικά πάρτι αλλά αποτελεί και εμπειρία ζωής. Οι παράγκες μας είναι επίσης απολύτως ασφαλείς και φιλικές προς τα παιδιά» αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Emoya Hotel. Ιδού κάτωθι και η σχετική φωτό "παραγκομαχαλάς by night".
 
«Μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας σε μια παράγκα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον ενός ιδιωτικού καταφυγίου θηραμάτων. Για όσους από εσάς ανησυχείτε ότι η παροχή θέρμανσης και wi – fi θα σημαίνει μια μη αυθεντική εμπειρία, μην ανησυχείτε! Η παραγκούπολη γίνεται ρεαλιστική με τις εγκαταστάσεις εξωτερικής τουαλέτας, αλλά και το κίνητρο που δίνεται στους επισκέπτες να θερμαίνουν  το νερό σε υπαίθριες φωτιές». Ε, εντάξει, τώρα ησυχάσαμε. Μιλάμε για και γαμώ την αυθεντική εμπειρία!

 

Όσο για την τιμή, τζάμπα πράγμα. Μόλις ογδόντα δύο δολάρια τη βραδυά. Δηλαδή όσα περίπου ξοδεύουν σ' ένα μήνα και βάλε όσοι Νοτιοαφρικανοί ζούνε στις (πραγματικές) παραγκουπόλεις.

 

Και μη χειρότερα...